Sonic Studio PreMaster CDKiadta professzionális CD mastering alkalmazásának legújabb verzióját a Sonic Studio. A PreMaster CD 2.0.2 gyorsabb, stabilabb és a Mac-en elérhető olcsó megoldások között az egyik legjobb. A mostani release az egyedi hibajavításokat és fejlesztéseket vezette vissza a fő fejlesztési ágba, és előkészítették a keretrendszert a következő, 3-as, már Universal Binary fomátumú verzió számára.

A PreMaster CD remek lehetőségekkel rendelkezik CD mastering területén, teljesen állítható Start, End és Index marker elhelyezéssel, ISR és UPC/EAN kódokkal, automatikus és félautomatikus PQ generálással. Van benne Smart Fade Tool a reccsenésmentes masterekhez, és a háttérben írja a CD-ket, így az esetleges felhasználói interakciók nem zavarják az írási folyamatot. Természetesen tud (re)dithering-et, manuális DeClick-et és támogatja a DDP file formátumot. BWF és AIFF exporttal rendelkezik, ha a végeredményen még munkálkodni kellene. 10x-es sebességgel tud RedBook szabványos CD-ket írni, freeze-elni és DDP-t kezelni.

Kicsit magyar vonatkozású részlet, hogy Rob Beaton producer ajánlásával érkezik, aki többek között a Budapesti Filharmonikusokkal dolgozott együtt és készítette a hanganyagok master-ét a PreMaster CD-vel.

A legolcsóbb, letölthető verzió ára 475$, az aktuális frissítés természetesen ingyenes a korábbi felhasználók számára. Részletekért keresd fel a Sonic Studio weboldalát.

Sonic Studio PreMaster CD 2.0.2
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük