A Microsoft frissítette a Zune termékvonalat, az új lejátszók már sokkal komolyabb iPod konkurenciát jelentenek. Három modellben elérhetőek az új lejátszók, 4 GB, 8 GB és 80 GB-os verziókban, valamint továbbra is megtartották a 30 GB-os modellt. A szoftver szintén jelentős kozmetikán esett át, a menedzsment rész könnyebben kezelhető lett, a szinkronizációs képességek is javultak – van már vezetéknélküli szinkronizáció is. A design is szebb, letisztultabb lett és a Zune Pad (ami a scroll kereket helyettesíti) egy strapabíróbb megoldást kapott. A Zune Marketplace egyre inkább az iTunes konkurenciája – folyamatosan bővülő tartalmakkal.

Microsoft Zune
Árak az USA-ban: 4 GB – 150$, 8 GB – 200$, 80GB – 250$. Nálunk rájön még erre a szállítás meg ÁFA és egyebek, tehát többre számítsatok. Részletek a Zune weboldalon.

Friss info: Hogy mennyire pörög a Zune itt egy példa: máris elérhető egy WordPress plugin mely segítségével Zune Card-odat tudod beágyazni a weboldaladba.

Frissített Zune lejátszók
Cimke:                                                     

2 thoughts on “Frissített Zune lejátszók

 • 2007-11-30 at 05:06
  Permalink

  Hello,
  nálunk még nem indult be a terjesztés. Én konkrétan csak 30GB-os modellt találtam itthon a Google-en keresztül, sajna flash memóriás sehol…

  Válasz
 • 2007-11-29 at 22:22
  Permalink

  esetleg tud valaki hazai vásárlási lehetöséget (privát: obsidian kukac vipmail pont hu)

  konkrétan egy 4 Gb fekete zune érdekelne…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük