Beatport SYNCA Native Instruments és a Beatport együttműködéséből megszületett a Beatport SYNC ingyenes lejátszó, amely a Beatport zenéket kapcsolja össze a NI Traktor DJ szoftver képességeivel. Mac-en és PC-n egyaránt elérhető, és minden szempontból a felhasználói élményre van kihegyezve.

A beépített playlist menedzsment résznek, a két DJ deck-nek és crossfader szekciónak köszönhetően minden hallgató egyénileg válogathatja össze a hallgatni kívánt zenéket, és játszadozhat velük kényére-kedvére. Tempó szinkronizálás, hangerő optimalizálás illetve az ütem felismerés automatikusan történik a háttérben. Elsősorban alapszintű DJ próbálkozásra van lehetőség, cél hogy megkedveltessék a felhasználókkal a DJ-zés élményét.

A menedzsment rész kezeli a teljes médiatárat, támogatja a címkézést (tag support), iPod és iTunes integrációval rendelkezik. Bármilyen csatlakoztatott és támogatott lejátszóval automatikusan történik a kommunikácó – MP3 lejátszókkal, PDA-kkal, USB-s eszközökkel és mobiltelefonokkal is.

Természetesen a Beatport online áruház teljes interációja megtalálható a szoftverben. Ezen keresztül lehetséges vásárlás előtti belehallgatás a zenékbe, a vásárlás és letöltés. A Beatport zenékbe való belehallgatás a gépünkön található és éppen szóló zenékkel szinkronban is megoldható, de lehetséges a tisztán Beatport tartalmak szinkronizált meghallgatása is.

A Beatport SYNC ingyenesen letölthető a Native Instruments és a Beatport oldaláról is. Részletekért keresd fel a Native Instruments weboldalát.

Beatport SYNC ingyenes lejátszó a NI és a Beatport együttműködéséből
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük