FuzzMeasureA FuzzMeasure Pro audio és akusztikai analizátor szoftver 3-as verziója elkészült Mac OS X 10.5 Leopard-ra. A szoftver gyakran használt analízis funkciókat biztosít, mint pl. az új, kalibrálható SPL mérő és egyebek.

A mérések változatos formában hozhatóak létre, átlagolhatóak, az eredmények összehasonlíthatóak és lebonthatóak különféle mérési paraméterek alapján, mint pl. a hangfalak vagy crossover-ek. Lehetséges group delay beállítása és harmonikus torzítás görbék generálása a nonlineáris viselkedés elemzésére komplett rendszerekben. A hangfalak méréséhez dekonvolúció áll rendelkezésre.

A legújabb verzió kihasználja a Leopard által biztosított funkcionalitást: SpotLight integrációval rendelkezik a gyors és részletes keresésért, a QuickLook funkció segítségével gyorsan betekinthetsz a FuzzMeasure dokumentumokba. A felhasználói felület idomul a Leopard-hoz.

A FuzzMeasure remek megoldás általános feladatokhoz, hangfalak méréséhez és élő hanghoz is használható.

Ára 150$, a korábbi verziók regisztrált felhasználói 75$-ért juthatnak hozzá. A 2007 jünius 1. után történt vásárlások esetén ingyenes a frissítés. A 3-as verzió futtatásához követelmény a Mac OS X 10.5 Leopard használata. Egy demó verzió is letölthető hogy kipróbálhasd.

További részletek a FuzzMeasure weboldalán.

FuzzMeasure Pro 3 analizátor
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük