Korábbi nyári NAMM-ról szóló cikkünkben kiemeltük a HD-1 V-Drums Lite-ot, mint különösen jónak tűnő elektromos dob megoldást. Most a Roland bejelentette, hogy kapható a HD-1.

Roland HD-1 V-Drums LiteBár a HD-1 egyszerűbben használható mint az elődjének számító fullos V-Drums, technikailag minden szempontból megegyeznek, beleértve a hardveres megoldásokat és a dobagyat is. A különbség az, hogy a megcélzott vásárlóközönségnek (kezdők, diákok, hobbizenészek, project stúdiók) megfelelően alakították ki a képességeit.

Rendelkezik egy külső bemenettel CD lejátszók, iPod-ok és egyéb hangforrások számára, hogy kedvenc zenéidre tudj gyakorolni vagy rájátszani. A beépített keverővel lehetséges az arányok állítása. Kapott egy MIDI kimenetet is, melyet bővítéshez vagy MIDI szekvenszerekkel való kapcsolathoz használhatsz. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a játék nagyon csendes, nem zavarják a környezetet a kattogó vagy püffögő hangok. Minden alkotórész felszerelhető egy keretre (természetesen kivéve azokat, melyeknek különben sincs helyük a kereten). Jár hozzá egy telepítési útmutatóval és Johnny Rabb dobolási tanácsaival ellátott DVD is.

Ára 999$ a tengerentúlon, részletek a Roland weboldalán.

Kapható a Roland HD-1 V-Drums Lite
Cimke:                         

Egy gondolat a “Kapható a Roland HD-1 V-Drums Lite” -hoz

 • 2008-08-02 at 00:16
  Permalink

  Sziasztok

  Nagyon szomorúan vettem észre a sok-sok youtube-os videón, hogy a káva (rim) hangot nem a snare keretén megütve szólaltatja meg a cucc, hanem a Jazz dobkészletben az egyik HiTOM-on 🙁

  LÉTEZIK, HOGY EGY ROLAND ILYET KÖVET EL ???
  Egyébként ez, és a Yamaha DXplorer-e között gondolkodom.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük