DK-Technologies MSD100CA DK-Technologies MSD100C Loudness a hangosságot méri. Standalone egység, mely az ITU BS.1770 és BS.1770 előírások alapján mér. Egyedi audio csatornák és bal+jobb csatorna tulajdonságait képes mérni és kijelezni.

A mérésre a Leq(RLB) algoritmust használja, ami elméletileg a ma létező legpontosabb. Fast módban valós idejű kijelzést nyújt, Integrated módban egy hanganyag adott szakaszát méri vagy a teljes felvételt, végül pedig Gated módban olyan hanganyagokra alkalmazható, ahol hosszú szünetek vagy csendes részek választják el egymástól a kérdéses részeket a hanganyagban (pl. sportközvetítések).

Transzformátor leválasztású analóg és AES-3 digitális bemenetekkel ellátott, numerikus kijelzést is nyújt a grafikus mellett. A kijelző LU (Loudness Unit) skálán dolgozik, -18dB – +9dB tartományban. Van rajta vektor oszcilloszkóp és fázis korreláció kijelzés is. A megjelenítő színes VGA, és rendelkezésre áll VGA kimenet külső monitorokon történő megjelenítéshez is. 11preset tárolható benne és 3 felhasználó által definiálható funkcióbillentyű is található rajta.

A kezelőfelület több nyelven is elérhető lesz, plusz a mértékegységek és referencia jelszintek is választhatók, hogy adott broadcast/produkciós környezetbe könnyedén beilleszthető legyen. A mérés természetesen konzisztens minden egységen, függetlenül a kijelzés paramétereitől. Valamikor az év végén lesz kapható, még nincs ára.

További infók, rendelés a DK-Technologies weboldalán.

DK-Technologies MSD100C Loudness analizátor
Cimke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük