Mindjárt 4 eszközzel indít a Yamaha -a KX széria USB billentyűzeteket takar, melyek rendelkeznek beépített
4 kiosztható poti, 37 nyomógomb, 30 template a legnépszerűbb virtuális hangszerekhez, transzport szekció a DAW vezérléséhez találató benne.

Yamaha KX25

A beépített arpeggiator több mint 500 előre programozott frázist tartalmaz, egyujjas zenéléshez kiváló. 🙂 A KX Editor szoftveren keresztül lehet programozni, beállításokat menteni a számítógépre és feltölteni onnan azokat a billentyűzetbe. A KX8 esetében a Yamaha GHS billentyűzete figyel, mely a zongora billentését szerető felhasználóknak jó hír. A velocity érzékenység 6 görbe mentén állítható. Beépített MIDI In/Out és sustain pedál csatlakozó teszik teljessé a képet. A tápot az USB csatlakozón vagy DC adapteren keresztül kapják a KX széria tagjai.

PC-t és Mac-et is támogat, a szokásos Cubase AI4-et adják mellé szoftvernek (hiszen a Steinberg Yamaha kézben van). Részletek a Yamaha weboldalán.

Update: a KX billentyűzetek és a Yamaha egyéb termékei mostantól a Yamaha XFactor VST szoftvercsomaggal érkeznek. Az XFactor VST-t a NAMM-on mutatták be és több iparági szereplő együttműködéséből született szoftverek és tartalmak alkotják. Erről többet az XFactor VST weboldalán olvashatsz.

Yamaha KX25, KX49, KX61 és KX8 – USB billentyűzetek
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük