Alesis iMultiMix 16 USBiMultiMix 16 USB: minden-egyben kompakt 16 sávos mixer és felvevő integrált iPod dokkolóval, benne 100 db. 28 bites effekt (Reverb, Chorus, Flange, Delay), beépített limiter és traszport kontrollok az iPod-hoz.

4 mikrofon / vonalbemenet előfok (XLR és szimmetrikus TRS) található rajta, és tud +48V fantomtápot is adni a mikrofonoknak, plusz van még 2 nagyimpedanciájú hangszerbement / mikrofon / vonalszintű bemenet. Aux send/return is található rajta. Csatornánként 3 sávos EQ, hangszer / vonalszintű bemenetek . Kezeli az iTunes-t, és azon keresztül a felvételek könnyedén a PC vagy Mac számítógépekre küldhetők, a csatlakozáshoz USB port áll rendelkezésre. A felvétel csatornánként 44.1kHz-en vagy 48kHz-en történik, 16 biten. Az iMultiMix le is játssza az iPod-on található zenéket, és arra élőben keverhetők is a csatornák. Ezzel az iPod-ot használhatod háttérzenékhez, alap vagy kiegészítő track-ekhez. Csomagolnak hozzá még egy Cubase LE 4-et is a felvételek editálásához és további processzálásához.

Alesis SR-18SR-18 dobgép: beépített dobhangok és basszus szintetizátor, minden stílushoz.

24 hang polifónikus, 32 MB hangmintatár, plusz reverb, EQ és kompresszor effektek találhatók benne a szebb hangzás érdekében. Van rajta MIDI bemenet és kimenet, 1/4″ TRS kimenet és fejhallgató kimenet, hangszerbemenet plusz lábkapcsoló csatlakozó. 100 preset pattern és 100 user pattern áll rendelkezésedre. Adapterről vagy elemekről is működik, ezzel minden mobil zenésznek jó megoldás lehet. A Pattern Play Mode segítségével a pad-ekről trigger-elhetők ez egyes szekvenciák. Mute/Solo funkció part-onként (Drums, Bass és Percussion) és pad-enként egy bankban teszi még használhatóbbá.

Alesis MultiPortMultiPort: standalone felvevő iPod-hoz. Minden ami szükséges a felvételek készítéséhez: szimmetrikus bemenetek, 1/4″ sztereo kimenet, fantomtáp a mikrofonokhoz.

5. generációs iPod Classic, és 2. és 3. generációs iPod Nano támogatás van benne. Közvetlenül a számítógépre is készíthető felvétel a beépített USB port-nak köszönhetően. Támogatja a lejátszást az iPod-ról, miközben felvételt készít rá. A jelszint kijelző segítségével monitorozható a felvett/lejátszott hang.

 

Alesis DM5 Pro KitDM5 Pro dobkit Surge cinekkel: egy programozható DM5 dobmodul és hozzá a dobtriggerek együttese, kiegészítve Surge cinekkel. A DM5 540 perkusszív hanggal és 21 előre programozott szettel rendelkezik. A hangminták 48kHz-esek, valódi sztereo felvételek, valódi terekkel. A Dynamic Articulation funkció felelős az egyes hangok megszólalásának variációiért, attól függően hogy milyen erősen ütöd a trigger-eket – pont mint egy valódi dobkészlet esetében. A 12 trigger egyenként 5 programozható paraméterrel rendelkezik.

 

Alesis USB Pro dobkitUSB Pro dobkészlet: a Trigger|iO kombinálva dobtrigger hardverrel, szoftveres dobmodulokon való játékhoz. USB/MIDI kapcsolaton keresztül küldi a infókat a számítógépre vagy hardveres dobmodulhoz. Itt olvashatod a Trigger|iO-ról szóló cikkünket. A pergő és a tamok duál zónás trigger-eket használnak a további kifejező képességért. Sőt, a crash és ride cinek tudnak choke-ot is imitálni, a ride szintén duál zónás trigger-rel működik. A lábcin kontroller pedál folyamatos CC kontroller üzenetet küld a még valódibb játékérzetért.

Alesis a NAMM-on
Cimke:                                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.