Az E-mu új mobil audio interfésze a Tracker Pre USB. Kezeli a 24 bit/192kHz mintavételezést, USB tápellátással rendelkezik, és van direkt monitoring is. Két A osztályú, max. 60dB erősítéssel rendelkező XTC mikrofon/vonal/Hi-Z előfokkal rendelkezik, melyeket egymástól függetlenül vagy sztereo konfigurációban használhatsz. A bemeneti oldalon XLR, 1/4″ TRS és 1/8″ csatlakozók állnak rendelkezésre. Kimeneti oldalon két 1/4″ TRS csatlakozó található és két send/return 1/4″ TS csatlakozó az insert-eknél az A/D konverter előtt. Természetesen van rajta sztereo fejhallgató kimenet is. MIDI-ről semmi hír. 🙁 A CurrentMorph technológiának köszönhetően +48V fantomtápot is tud adni a mikrofonk számára, úgy, hogy közben az USB csatlakozón keresztül kapott tápról működik.

Emu Tracker Pre USB

Az erősített jelek az A/D konverter előtt is kivezethetőek, tehát standalone sztereo előfokként is alkalmazható – ilyenkor az opcionális 5V-os AC adapterről kell kapnia a tápot. Az egyes bemeneteken független földhurok leválasztó kapcsoló található – ez igen jó dolog. Jön vele a Production Tools szoftvercsomag, benne PC és Mac audio/MIDI alkalmazásokkal: Emu Proteus VX hangmodul és további szoftverek neves gyártóktól. Támogatja a Windows XP32/XP64/Vista32/Vista64 és Mac OS X operációs rendszereket, és az ASIO2, WDM, MME, Core Audio és Core MIDI protokollokat.

Január végén lesz kapható, bolti ára várhatóan 150 EUR körül alakul, beleértve az ÁFÁ-t is. További infók az E-mu weboldalán.

E-mu Tracker Pre USB
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.