A KRK Systems ERGO egy digitális lehallgatóhelység analizátor és audio korrekciós modul. Jár hozzá egy mérőmikrofon, a számítógéphez Firewire kapcsolaton keresztül csatlakozik miközben az elemzést végzi, de mivel a korrekció magában az eszközben történik, ezért az analízis után standalone működésre is képes. 1024 sávos FIR szűrő található benne, mely minden lehallgatási problémát javítani tud – legalábbis a KRK szerint.

A fejleszésben a KRK a Lyngdorf Audio-val szövetkezett és az ő “Room Perfect” 3D analízis és korrekciós algoritmusaik hajtják az ERGO-t. A korrekciós feladatok mellett az ERGo használható hangfalak közötti váltáshoz, master hangerőkontrollnak és subwoofer integráció is van benne. Ezentúl egy 4 bemenetes, 6 kimenetes Firewire audio interfésznek is használható, PC és Mac környezetben. 120dB jel/zaj viszonnyal rendelkező konverterekkel rendelkezik és fázishelyes átvitellel. Digitális SPDIF bemenet is található rajta, plusz egy fejhallgató kimenet.

És mert a KRK volt olyan primitív, hogy úgy gondolják 2008-ban a webdesign nem másból áll, mint nagyméretű képekből, rajtuk image map-el, ezért büntetésből nincs kép. Nem, nem vagyok hajlandó lementeni a képeket és kivágni a felesleget. PR, marketing, épeszű webdesigner – hello KRK, van nálatok ilyen?

Ára 800 USD, áprilisban lesz kapható, további infókért és baromi nagy háttérképekért keresd fel a KRK Systems weboldalát.

KRK ERGO audio korrekciós modul
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük