A Carvin bejelentette az XD88 hangszóró menedzsment rendszerét. Élő előadások hangosításához minden szükséges kelléket tartalmaz: EQ, limiter, delay és a kapcsolatos DSP funkciók mind rendelkezésre állnak. Nagyméretű, háttérvilágítással ellátott, szabályozható kontrasztú LCD-jén minden funkció nyomon követhető. 8 csatornás, 2U magas eszköz, remek monitorozó funkciókkal – minden előadó optimálisan elhelyezett és EQ-zott monitor mix-et kaphat.

Carvin XD88

30 sávos grafikus EQ van benne mind a 8 csatorna számára külön-külön. A csatornaválasztó gombokkal könnyedén lehet navigálni az egyes csatornák között, az egyes bemeneti csatornák bármely kimeneti csatornára küldhetők. Bi-amp hangfalak esetén az egyes hangszórók könnyedén szinkronizálhatók, max. 4 független mix keretében.

A 8 kimeneten 4 parametrikus EQ áll rendelkezésre, állítható frekvencia, gain (± 12dB emelés vagy vágás), és karakterisztika paraméterekkel 3 oktáv terjedelemben. A változások nyomon követését gyors mute/unmute funkció segíti, valamint peak és jel jelenlét kijelzés.

Minden csatorna esetében magas és mély crossover segíti a további processzálást, akár 48dB / oktáv Butterworth, Bessel, Linkwitz-Riley karakterisztika görbével. A limiter-ek -6dB – +26dB között állítható küszöbbel és 0.2 – 5 másodperc közötti release értékkel rendelkeznek. A delay max. 456 msec időtartamot tud, per csatorna. A delay idők állíthatók inch alapon is. Van még továbbá egy 30 sávos valósidejű analizátor benne a tér tulajdonságainak méréséhez. Rózsaszín zajt generál, a hátlapon van egy XLR bemenet is mérőmikrofon számára, állítható jelszinttel. A csatornák szimmetrikus XLR csatlakozókon keresztül kapják a jelet, van TRS insert csatlakozás is mindegyikhez. Nem maradt le az RS232 port sem a számítógépes vezérléshez, a firmware frissítéséhez, stb.

Ára 700 USD a tengerentúlon, 2008 első negyedévének végén lesz kapható. További infók a Carvin weboldalán.

Carvin XD88 hangszóró menedzsment rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük