A Prolight + Sound 2008-re két újdonsággal készül a Klark Teknik.

Klark Teknik Square ONE Splitter
Klark Teknik Square ONE SplitterEzekből az első tulajdonképpen nem újdonság – a Square ONE Splitter a NAMM-on már látható volt, de most az európai modell is bemutatkozik. A 2U magas rack egy 8 bemenetes/24 kimenetes splitter, Midas XL8 pulton alapuló előfokokkal. Az előfokok dinamika tartománya >140dB, max. +22dB bemeneti jelszintet kezel. Az előlapon 8 bemeneti és kimeneti, a hátlapon 8 bemeneti és 16 kimeneti csatlakozó található a könnyű csatlakoztatásokért. Tud egy 1-16 split opciót is, ekkor a 8. bemenet jele mind a 16 hátlapon található XLR kimeneten megjelenik, ezt a hátlapon elhelyezett süllyesztett kapcsolóval lehet elérni.

A második már valóban újdonság: a DN9696 gyártásra kész verziójáról van szó, egy élő alkalmazásokra tervezett HD recorder-t. A DN9696 nem kevesebb, mint 96 csatorna 96kHz-es audiót kezel 24 biten és 9 óra felvételi idővel rendelkezik. Tükrözött felvétel készítés is megoldható vele, azaz a belső merevlemezek mellé külsőket is lehetséges társítani a valósidejű duplikációhoz és redundanciához – ráadásul ezzel a felvétel végén nem kell a másolással bajlódni.

Klark Teknik DN9696

Előlapi és GUI kezelőfelületen keresztül egyaránt használható, duál redundáns AES50 csatlakozók találhatók rajta, teljes integráció a Midas Digital rendszerhez, a Midas XL8 pult összes analóg és digitális csatornáját képes kihasználni. A felvételek az iparági standard Broadcast Wave (BWAV) formátumban készülnek. A DN9696 lelke egy felspécizett SADiE MTR DSP mag és szoftver, a hozzáadott funkciók az élő felvételek követelményeit szolgálják ki és 5U magas rack helyet foglal.

További infók a Klark Teknik weboldalán.

Midas és Klark Teknik hírek
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük