AMT Wi-5 wireless mikrofonAz AMT Wi-5 csíptetős vezetéknélküli mikrofon rendszere professzionális réz- és fafúvós alkalmazáshoz készült. Nincs övre csatolható vagy zsebbe helyezhető adóegység, az adó a mikrofont tartó felfüggesztés törzsén helyezkedik el, így szabadabb mozgást és kényelmesebb játékot engedve.

A Wi-5 egy 16 csatornás rendszer, a csatornák közötti szabad választással. A felfüggesztő törzsön elhelyezkedő adóegység súlyozása olyan, hogy a lehető legjobb terheléselosztást biztosítsa. A mikrofon erősítési és frekvenciaválasz paraméterei a high-end szegmensbe tartoznak, kézzel készül, diszkrét kék színben pompázik és az AMT Iso-Ring technológiáján alapul a felfüggesztése.

A csomagban a mikrofon és felfüggesztő törzs, a 16 csatornás adó, az univerzális csíptető, egy XLR és 1/4 TRS csatlakozókkal ellátott vevő és annak tápja találhatóak. Hamarosan az AMT Wi-5 rendszerek hegedűre, fuvolára és akusztikus gitárra is elérhetőek lesznek, továbbá kézi használatú és övcsipeszes vokál megoldás is készülőben van.

A Wi-5 csomag listaára 949 USD a tengerentúlon, 749 USD MAP árral. További infók az AMT weboldalán találhatóak.

AMT Wi-5 vezetéknélküli hangszermikrofon rendszer
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük