Antares Voice Thing!Az Antares Audio Technologies előállt a Voice Thing! hangokat módosító PC-s alkalmazásával. Online játékokhoz, VoIP alkalmazásokhoz, video és podcast produkciókhoz készült és nem professzionális felhasználásra. A Voice Thing! valós időben képes megváltoztatni a hangot, viccessé, torzzá, játékosan furává téve azt.

Eddig csak az avatárok néztek ki viccesen a net-es kommunikációknál, most már a hangot is eltorzíthatod valós időben. Az Antares ugyan a vicces/poénos vonalat próbálja megfogni, de mégis lehet ennek a hülyéskedésen kívül értelmes felhasználási módja is. A kommunikáció során bizony néha jó, ha rejteni tudjuk identitásunkat, nemünket és egyéb személyes jellemzőinket. A Voice Thing! használatával pl. mutathatod magad idősebbnek és fiatalabbnak vagy lehetsz férfi/nő hibrid 🙂 a kívánt mértékben. Ezen kívül az online játékok esetén a felhasználói élmény új fokozatát jelentheti a többszereplős vagy csapatjátékok során a karakterek vizuális megjelenéséhez illő hang. Lehetsz Alien és kergetheted Ripley-t, vagy bármilyen szörny a kedvenc sci-fi filmedből, állatfigurákhoz illő hangot készíthetsz, stb. Ennek köszönhetően a játékfejlesztők is jó hasznát vehetik…

A Voice Thing! Windows XP és Vista alatt elérhető, mindössze 35 USD-be kerül és teljes funkcionalitású demóverzió is letölthető belőle. Részletek az Antares külön a Voice Thing! számára készített weboldalán.

Antares Voice Thing! – ökörködjünk még többet
Cimke:                                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük