A Marantz legújabb 1U rack méretű digitális felvevője a professzionális felhasználók számára készült. A szokásos felvételi képességeken túl a hálózati kapcsolat a legfontosabb add-on: Ethernet port-jának köszönhetően központi felvevőként üzemeltethető.

Marantz PMD580 front
Marantz PMD580 back

A hálózatba kötött számítógépekről a felhasználók paramétereket állíthatnak be, felvételeket időzíthetnek, file-okat mozgathatnak és archiválhatnak a web-es felhasználói felületen keresztül. Több felvevő szimultán használata is támogatott. Az időzített felvételekhez egy belső óra is rendelkezésre áll. Ez főként az oktatási szegmensben jár előnyökkel, ahol pl. egy előadás vagy előadások sorozata automatikusan rögzíthető, a felvételek később pedig megoszthatók, archiválhatók vagy kitehetők a net-re a diákok számára az ismétlésekhez, stb. Az elkészült elvételek automatikusan feltölthetők egy szerverre vagy hálózati tárolóra is, a feltöltés megkezdésének időpontja szintén beállítható.

A PMD580 rendelkezik szimmetrikus XLR bemenetekkel és kimenetekkel, SPDIF és AES/EBU digitális csatlakozással és RS-232 távvezérlési lehetőséggel. MP3 és WAV formátumokban készíthetők felvételek, 16 vagy 24 bites felbontásban. A felvételek Compact Flash memóriakártyákra készülnek.

Itt találhatók további infók a Marantz PMD580-ról.

Marantz PMD580 rack-es felvevő
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük