NIN Ghosts I-IVTrent Reznor fogta a Radiohead által bevezetett “fizess érte belátásod szerint” üzleti modellt és alkalmazta a legújabb Ghosts I-IV megjelenésére is.

A rajongók az első kilenc MP3 formátumú dalt ingyen tölthetik le, egy 40 oldalas PDF kísérőfüzettel együtt. A teljes, 36 dalból álló kollekcióért 5 dollárt kell fizetniük, és ebben a csomagban többféle formátumban is megtalálhatóak a dalok.

Fizikai adathordozón is kaphatóak a dalok, melyekhez járnak a digitális verziók is. Az egyik egy 2xCD digipak verzió, 16 oldalas kísérőfüzettel, ezért 10 dollárt kell kiadni. A deluxe 2xCD + DVD + Blu-ray 4 lemezes verzióért 75 dollárt kell fizetni, itt a DVD több formátumban tartalmazza a dalokat és a Blu-ray lemezen 24 bit/96kHz minőségben, slideshow mellett hallgathatók a dalok.

És ha ez még mindig nem lenne elég, kapható egy ultra-deluxe verzió is, nem kevesebb, mint 300 dollárért. Ebben a sorszámozott, 2500 példányban megjelenő verzióban a deluxe verzióban található anyagok mellett helyet kapott 4 vinyl lemez is és 2 különleges kísérőfüzet is jön vele, mindez speciális csomagolásban, Trent Reznor saját kézjegyével ellátva.

A sorozat nem áll meg itt, Trent Reznor további megjelenéseket is tervez a Ghosts szérián belül, hasonló disztribúciós modellel. További infókért és a letöltéshez keresd fel a Ghosts weboldalát.

Az ingyenes Ghosts I album torrent letöltéséhez kattints ide.

Trent Reznor továbbviszi a Radiohead modellt: Ghosts I-IV
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük