A DK-Technologies a Las Vegas-i NAB rendezvényen fogja bemutatni PT0760 névre hallgató waveform monitorát. A PT0760 a broadcast ipar kiszolgálására készült, közvetítőkocsikba, stúdiókba és mastering célokhoz ajánlott, és akár kamera státusz ellenőrzésre is használható köszönhetően annak, hogy egyszerre max. 4 kamerát képes monitorozni.

DK-Technologies PT0760 waveform monitor4 független automatikus detektáló rendszerrel ellátott HD/SD bementtel rendelkezik, amelyeken a beérkező jeleket képes szimultán megjeleníteni. A megjelenített adatok: R, G, B, Y, Cb, Cr és Luminance. A megjelenítés történhet a saját kijelzőn vagy külső HD/SD monitorn keresztül a beépített rasterizer segítségével. Külső monitorozás esetén a belső monitor vezérlőpultként funkcionál.

A beépített video tesztszignál generátor független kimenettel rendelkezik és 1080p, 1080i, 720p és SD formátumú tesztszignálok generálására képes. A tesztszignálok: különféle színhasábok, fekete, SDI mező, és monitor igazításhoz való megjelenítések.

10 felhasználói preset, felhasználó által definiálható Gamut hibakorrekció és 11 definiálható hivatkozás segítik a gyors használatot. A vízszintes és függőleges zoom egy beépített jogwheel segítségével állítható és a PT0760 belső memóriával rendelkezik a beállítások tárolásához.

A PT0760 a DK audio kijelzőit is képes integrálni a megjelenítésbe, mono, sztereo és surround monitorozáshoz.

További infók a DK-Technologies weboldalán.

DK-Technologies PT0760 monitor
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük