Apple iPhone SDKAz Apple bemutatta az iPhone 2.0-s verziójú szoftverét, mely júniusban fog publikusan megjelenni, viszont a béta verzió már most kikerül a stratégiai partnerekhez és fejlesztőkhöz valamint kulcsfelhasználókhoz.

A béta kiadás tartalmazza az SDK-t, támogatást a Microsoft Exchange ActiveSync-hez a vezetéknélküli biztonságos hozzáféréshez, továbbá Cisco IPsec VPN titkosított hozzáférést virtuális magánhálózatokhoz.

Az SDK API-k kollekcióját tartalmazza és eszközöket az alkalmazásfejlesztéshez iPhone-ra és iPod Touch-ra. Egy iPhone Simulator is található a csomagban az alkalmazások teszteléséhez. Az Apple bejelentette az iPhone Developer Program-ot is, mely a fejlesztőknek az alkalmazásfejlesztéshez ad támogatást és hozzáférést az App Store disztribúciós rendszerhez, ahol az elkészült alkalmazásokat a fejlesztők terjeszthetik ingyenesen vagy saját maguk által meghatározott áron. Az így generált eladásokból az Apple 30%-ot kér, ami magában foglal minden tranzakciós és egyéb banki költséget is.

Az angol nyelvű részletes bejelentést elolvashatod itt. Itt pedig ingyenesen letöltheted az SDK-t és jelentkezhetsz a Developer Program-ra is.

iPhone 2.0 frissítés az Apple-től
Cimke:                                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük