A Zaxcom bejelentette, hogy kapható a Deva 16, egy 16 csatornás filmes alkalmazásra készített felvevő és mixer. Tartalmaz beépített merevlemezt, DVD-RAM meghajtót, Compact Flash memóriakártya slot-ot, és egy 8 hardveres fader-rel ellátott kompakt felvevő, mixer és effektek megoldást nyújt.

Zaxcom Deva 16A felvételi mód hibatűrő, több merevlemezt is szimultán használni tud, és automatikus visszaállítás funkció segíti az esetleges sérült fájlok megmentését. 8 analóg mikrofon/vonalszintű bemenettel rendelkezik, tud adni +48V fantomtápot a mikrofonok számára, 4 további vonalszintű bemenet, 8 analóg kimenet és 8 direct out kimenet kapott még helyet rajta. Egy 16 csatornás, 24 buszos digitális mixer került beépítésre, melyen keresztül EQ, szűrő, kompresszor és delay állnak rendelkezésre a hang processzálásához.

A Deva 16 egyszerre 3 belső felvételi egységére dolgozik vagy külső Firewire merevlemezre. Közvetlen Avid és Pro Tools kompatibilitással rendelkezik, ezzel jelentős idő spórolható meg a transzfereknél. A felvételek metaadatainak megadására az érintésérzékeny színes kijelző szolgál, a metaadatok szintén átkerülnek a transzfereknél a külső editáló rendszerekbe. A Deva Sound Report funkcióval az összes metaadat megtekinthető/lementhető Excel formátumban is.

További infók a Zaxcom weboldalán találhatóak.

Zaxcom Deva 16 mixer
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük