A Liquid Mix 16 a Focusrite-tól 16 mono/8sztereo csatornát ad a kezedbe, vintage és modern kompresszor és EQ emulációkkal. 40 kompresszor fajtából és 20 EQ-ból válogathatsz alapból, további emulációkat pedig a Focusrite weboldaláról tölthetsz le. A Liquid Mix-hez hasonlóan itt is elérhető egy hibrid 7 sávos “super EQ”, mely az egyes EQ modellek szekcióiból épül fel. Minden csatorna külön AU/VST/RTAS effektként jelenik meg a szekvenszeren belül.

A Liquid Mix 16 a v2.2 szoftververzióval érkezik, mellyel kompatibilis minden szekvenszerrel PC-n és Mac-en, továbbá a verzió tudja a sidechain lehetőségeket is. A Liquid Mix-hez is elérhető bővítőkártyát képes kezelni. A kártyával 24 mono csatornára bővíthető (48kHz-en). A bővítő felhasználó által könnyedén installálható.

A felhasználói felület elemei a Liquid Mix-el megegyezőek, Firewire kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel és a tápot nyerheti a Firewire buszról is. Az egyes csatornák vezérelhetőek a kezelőfelületről, a számítógépen futó Liquid Mix GUI-ról vagy külső kontrollerről is.

További infók a Focusrite weboldalán.

Focusrite Liquid Mix 16
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük