TC-Helicon Harmony-MA TC-Helicon VoiceTone pedálcsalád legújabb tagja a VoiceTone Harmony-M, billentyűsök/énekesek számára tervezve. A billentyűs hangszer MIDI információit felhasználva generál az énekhanghoz háttér vokált, továbbá adaptív EQ, kompresszor és de-esser található benne a tökéletes vokál hangzás eléréséhez.

10 preset áll rendelkezésre A/B konfiguációkkal az egyes dalokhoz, a preset-ek közötti lépegetés egy lábkapcsolóval történhet. “Classic” és “Chord” harmóniagenerálási módokban működik, XLR mikrofon bemenettel és előfokkal rendelkezik fantomtáppal, továbbá található rajta egy bemenet további lábkapcsoló részére, hogy a pedált a játékos maga elé helyezhesse igény szerint. Egy kapcsoló aktiválja az EQ, kompresszor és de-esser effekteket.

A harmónia generálás két hangos, rendelkezik “bass” móddal, ahol a harmónia az akkord alaphangját követi. Egy külön duplázó effekt felel a vastagításért, ez a stúdióban fog jól jönni.

További infók a TC-Helicon weboldalán.

2008.12.20: Megjelent egy ingyenes szoftver frissítés, mely gyorsabb akkord detektálást, basszus hangvezetést és lábkapcsolós használatot tesz lehetővé.

TC-Helicon VoiceTone Harmony-M
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük