Nagy örömmel és megkönnyebbüléssel tudatjuk veletek, hogy elindult fórumunk (http://adsr.hu/forum), melyen kötetlenül cserélhetsz információt, nyilváníthatsz véleményt és szerezhetsz sok-sok barátot.

A fórum telepítése és konfigurációja közel egy hónapot vett igénybe, és nagyon szívatós volt. Igazság szerint a jelenlegi a harmadik fórummotor, amivel végre a hosszú sikertelenség után eredményre jutottunk. Az elsőt nem lehetett összekötni a weboldal többi részével, a másodikat össze lehetett kötni és remek funkciókat biztosított a hírekkel és témákkal való átjárás terén, de kissé primitív volt és nem támogatta a magyar nyelvet integrált működés esetén, csakis standalone működés során. De mi szerettük volna ha nem kell kétszer regisztrálniuk a felhasználóknak és átjárhatóvá válik a weboldal és a fórum megkötések nélkül. A tervezett integráció nagy részét sikerrel teszteltük, de még előfordulhatnak hibák. Ha ilyenekkel találkoztok, megértéseteket kérjük és kérjük, hogy jelezzétek nekünk azt a fórumon biztosított hibabejelentés segítségével, vagy ha képtelenek vagytok belépni valamilyen okból kifolyólag, akkor ehhez a bejegyzéshez való hozzászólással. Ha az ehhez a bejegyzéshez tartozó hozzászólás segítségével szeretnél hibát jelezni, akkor felhívjuk figyelmedet, hogy SZEMÉLYES ADATAIDAT NE ADD KI! Adj meg inkább egy email címet ahol felvehetjük veled a kapcsolatot, vagy írj a forum@adsr.hu email címre.

Sikeres regisztráció, felhasználói fiókod aktiválása és bejelentkezés után elérhetővé válik felhasználói profilod, ahol kitöltheted a megjeleníteni kívánt információkat vagy elrejtheted a megjeleníteni nem kívántakat. Bátorítunk, hogy ismerkedj a fórum által biztosított lehetőségekkel, sok hasznos és tetszetős funkciót találsz majd ott. Többek között telepítettünk egy közösen szerkeszthető naptárt, melyben a felhasználók saját maguk fontos megjelenéseit, koncertjeit, fesztiválokat és egyéb rendezvényeket oszthatnak meg másokkal, ezáltal is népszerűsítve magatokat. Egy másik hasznos funkció a privát üzenetek, melyekkel barátok kommunikálhatnak a fórumon keresztül, anélkül, hogy az információk más felhasználók által láthatóak lennének. További közösségi funkciók is telepítésre kerültek/kerülnek, a sikeres tesztek után bekapcsoljuk azokat és elérhetővé válnak olvasóink számára. A fórumon lehetőséged lesz apróhirdetések feladására vagy böngészésére, zenekari tagokat kereshetsz vagy zenekari taggá válhatsz, szintetizátor/effekt patch-eket és preset-eket csereberélhetsz, stb. A funkciókat és lehetőségeket folyamatosan bővítjük, hogy igazi közösséggé formálódjunk, akik támogatják egymást, információkat cserélnek, segítik a kezdőket, promóciós és fellépési/megjelenési lehetőségeket találnak saját maguk vagy zenekaruk számára, stb. Hang és kép :: mindenképp – a fórumon sem lesz ez másképp!

A regisztrációt után kapni fogsz egy aktiváló email-t mely tartalmazza a fórum szabályzatot is. Kérjük, vegyétek ezt komolyan. A fórum moderációja a maximálisan megengedő szellemben folyik, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor a szabályzatra hivatkozva kitiltás vagy egyéb szankciók lépnek életbe. Ekkor az email-ben található szabályzat alapján járunk el.

Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy a weboldalra már regisztrált felhasználókat importáltuk a fórum felhasználók közé is. A fórumba a weboldalra használt felhasználónévvel és jelszóval tudtok belépni. Belépés után mind a weboldal, mind a fórum funkcióit korlátlanul tudjátok használni. A korábban regisztrált felhasználók profiljában a nevek hibásan jelennek meg. Az eltérések az import során a magyar ékezetes karakterek nem korrekt kezeléséből adódnak, de szabadon frissíthető az információ a fórum profilon belül – ajánlott ennek a megtétele, illetve egyéb kapcsolati és személyes infók felülvizsgálata.

Végül pedig várjuk javaslataitokat, észrevételeiteket a fórum által biztosított lehetőségeken keresztül vagy a forum@adsr.hu címre.

 

Jó fórumozást és sok-sok barátot kíván

    az ADSR.hu csapat

Tovább az ADSR Fórumra

ADSR Fórum – Elindultunk!
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük