Trent Reznor a Ghosts sikerén felbuzdulva összeállt a YouTube-al és felhívást tett közzé rajongói videók készítésére. Trent “mélyen meghatódott” a Ghosts sikerén (és persze az azóta befolyt 1.6 millió dollár bevételen) és most a projekt kiterjesztésén munkálkodik a videós világba.

A mini fesztivált a YouTube host-olja. A koncepció, hogy a Ghosts zenéit felhasználva készíts videót (alatta a zenével, természetesen), majd az így elkészült és a YouTube-ra feltöltött művet egy zsűri fogja elbírálni, melynek Trent is tagja lesz. Néhány hónapon belül a kiválasztott művek egy mini filmfesztivál keretében kerülnek bemutatásra, ahol Trent és meghívott vendégek mutatják be a videókat.

Fontos kiemelni, hogy ez nem egy verseny és nincsenek díjak – a projekttel a közösség együttműködését és az abból született eredményeket szeretnék látni, valamint a szokásoson túlmutató művész – rajongó kapcsolat kialakítását elősegíteni. A beküldött művektől függően a projekt további célokat is elérhet, mint spéci közvetítések, vagy a Ghosts zenék élő előadása a videókkal a háttérben, stb.

Ha te is szeretnél videót készíteni, akkor a NIN hivatalos YouTube csatornáján találsz több infót.

Felhívás NIN Ghosts videók készítésére
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük