A Pa588 a Korg színpadi zongoráinak a hangját és játékérzetét hozza össze professzionális arranger funkciókkal. 88 billentyűs kalapácsmechanikás billentyűzet található benne, multi-velocity hangminták a lelke, húrrezgéssel és pedálzajjal együtt a valósághű megszólalásért.

Korg Pa588  Arranger Piano

A Korg M3 workstation-ben is található EDS szintézisen keresztül több mint 880 további realisztikus hangszín + 50 dobkészlet áll rendelkezésre. Található benne gitár mód is, mely a billentyűs játékot a gitárhoz legjobban hasonlóra konvertálja – az akkord és bund megadása után a billentyűzettel a pengetések könnyedén játszhatók. Itt is találhatók húr, bund, pengető és kéz/köröm zajok a realitás érdekében.

Természetesen az effektek sem maradhatnak ki – minden megtalálható a variálható delay-től a reverben és exciter-en keresztül az erősítő modellezésig és parametrikus EQ-ig. Nagyméretű TouchView érintésérzékeny kijelzőn keresztül lehetséges vezérelni easy és Expert módokban. A “Play Piano” kapcsolóval bármikor visszatérhetsz a fő zongorahanghoz.

320 részletes stílus található benne, minden stílus egy komplett zenei környezet. A stílusok követik a tempódat, az akkordváltásokat és hangszíneket. Egy 16 sávos 55.000 hangos multi-track szekvenszer segít a szerkesztésben. A szekvenszer képes betölteni egy dalt miközben a másikat játszod, az előadás zavarása nélkül. Egy DJ stílusú crossfader segít a két dal közötti sima váltásban. A SongBook funkció katalogizálja és rendezi a MIDI és stílus adatokat, melyekben kereshetsz és egy gombnyomással visszatöltheted a kívánt elemeket. Két hangszóró található rajta bass reflex kabinetben, a fejhallgatókimenetbe dugott jack némítja a hangszórókat.

A külső világ a szokásos audio és MIDI csatlakozókon keresztül érhető el, az USB kapcsolat az adatok mentéséhez/visszatöltéséhez vagy MIDI adatok küldésére/fogadására használható. További infók a Korg weboldalán.

Korg Pa588 Arranger Piano
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük