Acon Digital Media LoopWorxAz Acon Digital Media kiadta a LoopWorx szoftvert PC-re, egy loop alapú produkciós megoldást: elsősorban kezdő felhasználók számára ajánlott, tisztességes mennyiségű loop-al és beépített dobgéppel.

3 stílusban érhető el a szoftver: rock, dance és hip-hop. Minden stílushoz kb. 1000 loop tartozik, a loop-ok könnyedén el/átrendezhetőek, processzálhatóak és mix-elhetőek a LoopWorx-ben található 8 audio sávon belül. Mind a master track mint az egyedi track-ek processzálhatóak a beépített effektekkel (echo, reverb, EQ, limiter és torzító).

A LoopWorx képes importálni a WAV, MP3, OGG, WMA és AIFF formátumokat és exportálni WAV, MP3, OGG and WMA formátumokba. Az egyedi audio file-ok tempóját automatikusan hozzáigazítja a mester tempóhoz, ehhez beépített time stretch algoritmusokat használ. Korlátlan undo/redo segít a könnyebb használatban.

Ára 30 USD, egy 30 napos próbaverzió is letölthető, további infók az Acon Digital Media weboldalán.

Acon Digital Media LoopWorx
Cimke:                 

3 thoughts on “Acon Digital Media LoopWorx

 • 2008-03-30 at 09:55
  Permalink

  Egyet tudok érteni…én pl örülök ennek a programnak.
  Köszi az infót!

  Válasz
 • 2008-03-30 at 09:31
  Permalink

  Az ADSR.hu oldalain a mérce a hírek frissessége, a pontos, releváns információk és a segítőkészség, aminek keretében mindenki megtalálja a neki való információt, legyen az kezdő, haladó vagy vérprofi.

  Nem klikkesedünk, és soha nem is szeretnénk.

  Adott esetben valakinek pont az extrém könnyű, csak pár funkciót tudó és nagyon olcsó szoftverre van szüksége – pl. egy bábjáték háttérzenéinek elkészítéséhez, családi eseményekhez zenére, esetleg csak 1 napja támadt kedve a zenéléshez, videózáshoz… Őket sem szeretnénk kizárni a körből, és szívesebben támogatjuk a szabadidő kreatív eltöltését, mintsem korlátokat vonjunk magunk köré.

  A közeljövőben tervezzük egy szekciókra bontott webes layout elkészítését, amin több szintre bontva lehet majd az információkat olvasni mind a weboldalon, mind az RSS és ATOM hírcsatornákban. A jelenlegi tematikus csatornáinkból további, a tudásszinteknek megfelelő csatornákat fogunk képezni, így biztosítva azt, hogy a profikat ne terheljük felesleges, számukra már meghaladott apróságokkal, de a kezdőket se riasszuk el a komoly hozzáértést igénylő témákkal.

  Ahogy az ADSR.hu szlogenje is mondja: Hang és kép :: mindenképp.

  Válasz
 • 2008-03-29 at 15:37
  Permalink

  soha nem értetem mire jók ezek a programok és nem hiszem hogy ez az oldalon ez hír. már bocsánat de sokkal magasabb nálatok a mérce.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük