A Radiohead megirigyelte Trent Reznor sikereit a remix terén és most ők is belevágtak: a “Nude” daluk remix-elésére kérték fel a rajongókat. A track-ek az iTunes-on keresztül megvásárolhatóak: basszus, ének, gitár, vonós/fx és dob sávok külön-külön. vagy az összes egyben. A rajongók az elkészült műveket a radioheadremix.com oldalra tölthetik fel, ahol a fórumban szavazni lehet a legjobban sikerült művekre, így azokat a csúcsra juttatva. A legtöbb szavazatot kapott dalok az iTunes Store-ban lesznek később megvásárolhatók.

Radiohead Nude remix projekt
Cimke:                             

4 thoughts on “Radiohead Nude remix projekt

 • 2008-04-03 at 12:12
  Permalink

  Jó kérdés… nem is tudom… ha valaki rápattant a remix-re akkor megírhatná hogy miből kell dolgozni.

  Az biztos, hogy a komplett csomagot megvásárlók Logic és Garageband projekt fájlokat is letölthetnek a nekik küldött hozzáférési kóddal, de hogy abban csak a referenciák találhatók az iTunes fájlokra vagy tömörítetlen audio is… hmmm… valaki?

  Válasz
 • 2008-04-03 at 10:24
  Permalink

  iTunson mp3ba vannak fent a zenék nem?
  régen 128kilobites volt most nem tudom
  de mondjuk remix készítéshez 128 kilobites mp3? érdekes…

  Válasz
 • 2008-04-03 at 07:15
  Permalink

  Valamit félreértesz, maga a remix készítéséhez szükséges sávok is fizetősek. Hogy később milyen konstrukcióban fogják a győztes remix-eket terjeszteni az nem világos számomra, de szerintem bevételmegosztás lesz…

  Válasz
 • 2008-04-03 at 06:22
  Permalink

  Ez ám az okos megoldás. A közönség kiválasztja úgy, hogy letölti ingyen, amit később pénzért fognak eladni, mintha addigra nem lenne meg az összes komoly érdeklődőnek.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük