A Cluster Sound ingyenes kiegészítőkkel frissítette a Tech Producer DSP hangmintatárát. A XPander Pack sorozat tagjai mini-könyvtárak, melyek új loop-okat és mintákat tartalmaznak, mely a DJ orientált hangmintatár lehetőségeit bővítik. A kiegészítőkkel a Cluster Sound a 12.8 GB-os alapkönyvtárat az év végéig 18 GB-ra szándékozik növelni.

Cluster Sound Modular NoiseQ XPander PackCluster Sound Analog OSCar XPander Pack

A jelenleg elérhető XPander Pack-ek:

  • XPander Pack 01 – Modular NoiseQ: moduláris szintetizátorok és effektek felvételeit tartalmazza, elsősorban Lo-Fi produkciókhoz és vintage hangzásokhoz. Zajos szekvenciák, úszó hangszínek, komplex moduláris patch-ek és filter-ezett hangok találhatók a csomagban.
  • XPander Pack 02 – Analog OSCar: 280 hang és loop a klasszikus és igen ritka OSCar szintetizátorral készítve (1800 db készült). Az OSCar integrált overdrive áramköre és splitting filter-e a dance produkciók számára ideális hangzásokat adnak. A csomag 160 patch-et tartalmaz, melyek Ableton Simpler és NI Kontakt kompatibilisek.

A kiegészítő csomagok a Tech Producer DSP hangmintakönyvtár tulajok számára ingyenesek, további információk a Cluster Sound weboldalán.

Frissített Cluster Sound Tech Producer DSP hangmintatár
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük