Arturia OriginMájus első hetében demó rendezvények keretében mutatja be az Arturia az Origin szintetizátort a zenészeknek és ezzel együtt hivatalosan is vásárolható lesz a cucc.

Az Origin az Arturia első moduláris hardver szintetizátora, mely klasszikus hangszerek emulációit (Moog Modular, ARP 2600, Yamaha CS-80, Minimoog és Prophet VS) és saját fejlesztésű effekteket és komponenseket futtat a DSP-n. Az egyes hangszermodulok önálló egységként használhatóak, vagy komponenseik szabadon összeköthetőek egyedi konfigurációk és hangzások létrehozásához (pl. Minimoog oszcillátorok Prophet VS filter-en keresztül, stb).

Ára súlyos 2299 EUR lesz, a részletes információkért, technikai leíráshoz, audió és videó demókhoz keresd fel az Arturia weboldalát.

Érkezik az Arturia Origin szintetizátor
Cimke:                                         

Egy gondolat a “Érkezik az Arturia Origin szintetizátor” -hoz

  • 2009-06-03 at 12:25
    Permalink

    Hallgattam az mp3-akat és nem tűnt forradalminak a hangzása. Egy Nord modulár bármikor megeszi. Reggelire. Rosszak a konverterek, vagy a modellezés algoritmusa? Hm. Vagy én hallgattam már sok szintit. A reklámok után, fájón buknak el az analóg modellezők a hangjukkal.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük