Az E2Transienter az Eiosis-től egyedi módon kezeli a tranziensek módosítását. Több mint egy szimpla tranziens processzor és sokféle feladatkörben használható, beleértve a mastering feladatokat is. Az engine szabadalmaztatott eljáráson és paraméterek együttesén alapul, mely a tranziensek detektálását és módosítását egymástól függetlenül kezeli.

Eiosis E2Transienter

Az attack detektálás és módosítás nemcsak a megszokott módon történhet, hanem lehetőség van egy edott frekvenciatartományon belüli tranziensek szelektív processzálására is – ezzel meghatározott attack-okat lehetséges külön módosítani. Ezzel pl. busz/group track-eken lehetséges belenyúlni a teljes tartományba, míg egy mix-ben egy adott tartományba. Dobsávok esetén így külön lehetséges kezelni pl. a pergő hangokat a cinektől, a sztereo jel egyes tartományait módosítani, a lábdob mélyeit kiemelni, stb.

Az E2Transienter használható attack EQ-ként is. 3 szűrő típus található benne (Bell, Shelf és Low Pass), ezek frekvenciája és rezonanciája állítható, továbbá a speciális Loudness szűrő az attack-ok hangosságát módosíthatja. A detektáló algoritmus fejlett sztereo képességekkel rendelkezik, mely a sztereo attack-ok számára jó eszköz: L/R és M/S módban lehetséges a detektálás és a processzálás, a detektálás történhet L/R detektálás alapján, mono vagy wide sztereo processzálással, történhet csak a Mid szignál processzálása, fázisfordítás, stb. Szintén megvalósíthatóak gate és kompressziós, valamint további kombinált effektek is.

PC-n és Mac-en AU, VST, RTAS és TDM formátumokban elérhető a plugin, Mac-en iLok, PC-n Syncrosoft védelemmel van ellátva. Valamikor májusban fog megjelenni, ára egyelőre ismeretlen.

További infók az Eiosis weboldalán.

Eiosis E2Transienter
Cimke:                                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük