A zeneipar nincs a legkönnyebb helyzetben, erről sok cikket olvashattatok már nálunk. Mégis, annyira talán nem sötét a helyzet, mint az alábbi példa alapján feltételezhetnénk.

Van ez a 21 éves srác, Charles Ray Fuller, akit április 22-én letartóztattak hamis csekk beváltásának kísérlete miatt. A csekk nem kevesebb, mint 360 milliárd dollárról szólt, és amikor kérdőre vonták, a válasz az volt, hogy a barátnője anyja írta azt neki azért, hogy kiadót alapíthasson. Persze az anya tagadta, hogy valaha is írt volna csekket a srácnak, akire ráadásul a tiltott fegyverviselést és a kábítószerrel való visszaélést is ráhúzták a lopási kísérlet mellett.

Azért 360 milliárdból igazán fasza kis kiadót lehetett volna összehozni, valljuk be…

Az angol nyelvű cikket itt olvashatod.

Nehéz idők járnak a kiadók alapítóira
Cimke:             

2 thoughts on “Nehéz idők járnak a kiadók alapítóira

 • 2008-05-03 at 16:45
  Permalink

  Csatlakozom az előttem szólóhoz (és egyben csalatkozom az adsr.hu-ban), és megerősítem, hogy ezt itt nem kellene erőltetni. Ez a Blikk és a Bors magazin színvonala. Semmilyen szinten sincs köze a zenéhez (a “kiadó” szó az nem elég), és még a vicces, vagy érdekes kategóriába sem fér bele. Szerintem nem baj, ha pár napig nincs semmiféle hír, erőlködni nem érdemes.

  Válasz
 • 2008-05-03 at 15:01
  Permalink

  de szep bulvaros szallagcim lett… csak felve kerdem meg.. van itt erre igeny?!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük