A JZ kihozta a Black Hole mikrofon széria harmadik tagját, ezúttal -5dB és -10dB pad opciókkal. Az új modell a Black Hole PE (BH-3) nevet kapta, fix vese karakterisztikával rendelkezik, és a hangmérnököktől és hangosítóktól származó sok kérés alapján döntöttek a pad opciók beépítése mellett, így akár 135dB SPL-t is el tud viselni, ami gitárerősítők, lábdobok felvételére is alkalmassá teszi. Külalakra a korábbi 2 modellhez hasonló, az eltérés a sötétzöld bevonat.

JZ Microphones Black Hole PE (BH-3)

Az új modellel együtt a JZ Microphones egy új rázkódáscsillapító és pop filter megoldást is bevezetett a Black Hole szériához. A rázkódáscsillapító kifejezetten vintage kinézettel büszkélkedhet, elasztikus zsinórok tartják a mikrofont, a pop filter pedig az új íves kialakításnak köszönhetően jobban csillapítja a zajokat, a fúvásokat és pattanásokat.

A mikrofont 5 éves jótállással adják, 1395 EUR áron. A rázkódáscsillapító és a pop filter együtt 240 EUR-ba kerül. A hivatalos bemutató a májusi AES kiállításon lesz Amsterdamban. További infók a JZ Microphones weboldalán.

Harmadik modell a JZ Black Hole mikrofon szériában
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük