Az Equator Audio Research bejelentette, hogy kapható a Q8 stúdiómonitor, a legkisebb és legolcsóbb a Q szériában, minden olyan technológiával és karakterisztikával ellátva mint nagyobb testvérei a családban.

Méretei 13″ x 13″ x 13″, 8″-es mélynyomó található benne, melyben egy 1″-es magassugárzó tölcsér foglal helyet. A 2 utas aktív elektronikát 13 rétegű birs falapok és megerősített sarokelemek tartják egyben. Átvitele 38Hz – 22kHz közötti, 200W teljesítményű, max. 110dB SPL-t tud. Szimmetrikus XLR, 1/4″ TRS, USB és RS485 in/thru csatlakozók találhatók rajta. Rendelkezik termális és interferencia elleni védelemmel.

Equator Audio Research Q8 monitor

A Q szériás monitorok Zero Point Reference koaxiális tervezéssel és digitálisan vezérelt jelátalakítókkal rendelkeznek. A monitorokban található CPU végzi a munka jelentős részét, vezérli az átalakítókat és a crossover pontot. A hangfalakkal szállított szoftver lehetővé teszi a lehallgatóhelység hibáinak manuális korrekcióját, az elhelyezés és a reflexiók optimalizálását, emellett EQ, némítás, szóló és fázis kontrollok találhatóak benne. Az opcionális Q Series Calibration Kit teljeskörűen automatizálja az analízist és a kompenzációs eljárásokat, valamint tartalmaz egy kalibrációs mikrofont is.

A Q8 ára 1500 USD, további infók, adatlap és DSP funkciók részletezése az Equator Audio Research weboldalán.

Equator Audio Research Q8 stúdiómonitor
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük