A Kaltman Creations új, PC alapú RF spektrum analizátor szériát vezet be a piacra, Invisible Waves néven, a professzionális audio/video alkalmazások számára. A rendelkezésre álló RF frekvencia terület automatikus feltérképezését biztosítja, ezáltal megkönnyítve a vezetéknélküli mikrofonok, fülmonitorok, távvezérlők és egyéb RF eszközök telepítését és konfigurációját.

A sorozat eslő eleme az IW1088 modell, 100kHz – 1.8GHz spektrumot fed le, ezáltal ideális VHF és UHF analízisre. A jövőben bevezetendő IW4000 modell 100kHz – 4GHz, az IW7000 100kHz – 7GHz spektrumot képes kezelni. A felbontás sávszélessége minden modell esetében 1kHz, -120dBm érzékenységgel, ez a hardveres analizátoroknak megfelelő teljesítmény.

Az automatikus detektálás felderíti a szabad frekvenciasávot egy konfigurálható spektrumon belül, és grafikusan is mutatja az adók ideális elhelyezését a térben. Nem hiányzik a grafikus kijelzés a sweep analízishez, megosztott képernyővel és nagyított megjelenítéssel, nyomtatási lehetőség, log-ok készítése és visszajátszás. Az analizátorok komplett csomagban jönnek, tölthető akkumulátorral, AC adapterrel/töltővel, több antennával, és USB – PC kapcsolattal – mindez egy előre konfigurált, laptop méretű hordozható kivitelben. Az áruk is baráti lesz, az IW1800 1500 USD-be kerül.

A hivatalos bemutató az InfoComm-on lesz június 18-án, további infók a Kaltman Creations weboldalán.

PC alapú RF spektrum analizátor a Kaltman Creations-től
Cimke:                                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük