A Native Instruments két új kollekciót dobott ki, a Transient Attacks az FM8, Kore 2 és Kore Player számára, a Deep Transformations a Kore 2 és Kore Player-hez használható.

A Transient Attacks szintetizátor hangokat tartalmaz, profi FM sound designer-ek kezéből. 200 preset-et tartalmaz, és a modern produkciós feladatokhoz készült. Lead-ek, basszusok, pad és perkusszív hangok, stb is megtalálhatók benne, dinamikus, digitális feeling-gel. Minden hang metaadatokkal ellátott a Kore Browser számára. Az FM8 Morph Square funkcióját és a Kore Sound Variatons funkcióját is használja a hangok dinamikus animálásához. A Kore 2/Kore Player-ben minden hang egyedi kezelőfelülettel rendelkezik, melyen megtalálhatók a legfontosabb paraméterek az azonnali eléréshez és módosításokhoz.

A Transient Attacks ára 50 EUR, további infók és demók a Native Instruments weboldalán.

Native Instruments Transient AttacksNative Instruments Deep Transformations Kore Soundpack

A Deep Transformations Kore Soundpack 150 multieffekt kombinációt ad. Minden effekt rendelkezik vezérlőpanellel a legfontosabb paraméterekhez és kontrollokhoz, plusz metaadatokkal ellátottak a Kore Browser-ben való könnyű kereséshez.

A Deep Transformations ára 70 EUR, további infók és demók a Native Instruments weboldalán.

Native Instruments: FM8 + Kore kollekciók
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük