A Fishman bemutatta a kis súlyú mobil SoloAmp all-in-one rendszert, akusztikus hangszerek hangosításához. Elsősorban énekesek/dalszerzők számára fejlesztették, kompakt méretű és széles vízszintes szórása jobban besugározza a teret, mint a tradicionális kombók.

Fishman SoloAmp

220W-os Class D szervó erősítő található benne, egy kézben is cipelhető és gyorsan üzembe helyezhető. 2 mikrofon/hangszer bemenettel rendelkezik, 3 sávos EQ-val, fantomtáppal, és minőségi előfokokkal, melyek a hangforrások széles skáláját képesek fogadni – akusztikus hangszerektől a mikrofonokon keresztül a vonalszintű bemenetekig. Minden csatorna független reverb-el (4 típus), effek loop-al, állítható fázissal és notch filter-rel rendelkezik. Van rajta monitor in/out, aux sztereo bemenet hangerőkontrollal, szimmetrikus DI kimenetek mindkét csatornához plusz main mix. Mute kapcsoló segít vészhelyzet esetén és univerzális táp biztosítja a világ bármely pontján való működést.

Súlya 16 kiló állvány nélkül, párnázott hordtáskában szállítják plusz tartozák az állvány is. Ára 1000 USD MAP, további infók a Fishman weboldalán.

Fishman SoloAmp előadói rendszer
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük