A lengyel Wroclaw Audio Force (WAF) megjelentette az Orfeusz 412 PA processzort, hangosítási alkalmazásokhoz. A korábbi Orfeusz 206 modellen alapul a design, többéves fejlesztéssel az új modell háta mögött.

Wroclaw Audio Force Orfeusz 412 PA processor

4 bemenettel és 12 kimenettel rendelkezik, valósidejű interaktív 3D hangot ad egy 1U méretű rack-es eszközben, továbbá minden olyan funkciót biztosít ami a setup-hoz szükséges. A térbeli leképezés lehetővé teszi max. 12 hangfalon való 3D hang megszólaltatását, a 4 független hangforrás szimultán elhelyezését egy konfigurálható szintetikus akusztikai környezetben. A 12 hangfal szabad pozicionálásával lehetővé válik minden mozgás megvalósítása és animált hangképek létrehozása.

Wroclaw Audio Force Orfeusz 412 térbeli leképezés

Az Orfeusz 412 max. 5 joystick-oj keresztüli és MIDI kontrollt biztosít, a pályagörbe rögzítését/felvételét, MTC szinkronizálást, effektek térbeli leképezését, és a pályagörbék OpenGL-en alapuló 3D megjelenítését. A számítógépes kapcsolatot USB csatlakozás biztosítja. Mind standalone, mind számítógépes működési mód rendelkezésre áll, az utóbbi egyelőre csak PC-s környezetben, Windows 98/2000/XP rendszereken.

Hagyományos setup esetén a sztereo mód használható: a bemenetek és kimenetek szabad routing-ja, delay-ek, grafikus és parametrikus EQ-k, kompresszorok/limiterek, crossover-ek különféle típusai, 2 független kimeneti csoport (mindegyik a saját master-ével).

Wroclaw Audio Force Orfeusz 412 sztereo mód

Az Orfeusz 412 gyári ára 2195 EUR, és a megjelenéssel egyidőben az Orfeusz 206 gyári árát 285 EUR-ra csökkentették.

További információk, képek és specifikációk a Wroclaw Audio Force weboldalán.

Worclaw Audio Force Orfeusz 412 PA processzor
Cimke:                                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük