A Yamaha Arius termékvonal első két modellje, az YDP160 és YDP140 digitális zongorák faborítással és fejlett Yamaha voice architektúrával rendelkeznek.

Yamaha Arius YDP160 digitális zongora

88 súlyozott billentyű található rajtuk a Yamaha fokozatos súlyozási megoldásával, ahol a mély hangok nagyobb, a magasak kevesebb erőt igényelnek a zenésztől. Sztereo hangmintákon keresztül szólalnak meg a zongorák. Az YDP160 2 x 20W-os beépített erősítővel és hangszórókkal szerelt, Graded Hammer Effect súlyozással és 10 hangszínnel rendelkezik. Az YDP140 2 x 6W erősítéssel és hangszórókkal, és a belépő szintet képviselő Grand Hammer Standard súlyozással rendelkezik, itt 6 hangszínből lehet választani. Mindkét modellen fa lábtámasz, lehajtható billentyűzet védő, és 3 pedállal ellátott frame található, továbbá duál fejhallgató kimenet és 4 reverb típus.

Az Arius modellek rendelkeznek 1 dal felvételi lehetőségével is, ez gyakorláshoz és ötletek rögzítéséhez jöhet jól és van 50 db. beépített dal is. A hangszerek 64 hang polifónikusak és MIDI csatlakozással ellátottak.

Az YDP160 ára 1600 USD MSRP a tengerentúlon, az YDP140-ért 1200 USD MSRP-t kérnek. További infók a Yamaha weboldalán.

Yamaha Arius digitális zongorák
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük