Az Equator Audio új subwoofer-e a Q18S ideális kiegészítő a cég saját monitoraihoz és elsősorban olyan filmes produkciókhoz ajánlják, ahol a mélytartomány kiemelten fontos.

Equator Audio Q18S subwooferMérete 29″ x 25″ x 25″ és 18″-es mélynyomó található benne bass reflex házban. A ház 3/4″ vastag, 13 rétegű birsfából készül és erős merevítések biztosítják a merevséget. 4 Ohm-os rendszer, 2000W-os csúcsteljesítményre méretezve, 16Hz mélyre képes lemenni. Rendelkezik termális, rövidzár és túlvezérlés elleni védelemmel.

RS-485 In/Thru interfész és USB csatlakozó is található rajta, ezeken keresztül a számítógépes konfigurációs szoftver kommunikál a subwoofer-rel, illetve akár többel is, hiszen ezek sorba fűzhetők és egy helyről menedzselhetők. Crossover pontok, EQ görbék, fázis beállítások és kisegítő funkciók segítik a tökéletes beállítást és az akusztikai anomáliák kiküszöbölését a lehallgató helyiségben. Az audio csatlakozások szimmetrikus Neutrik kombók és XLR thru csatlakozók. Sztereo, 2.1, 5.1, 6.1, 7.1 és 8.2 lehallgatási konfigurációk lehetségesek. Az opcionális kalibrációs készlet tartalmaz egy mérőmikrofont, és teljesen automatizálja az analízist és a kalibrációt.

Ára nem kevés, 5000 USD MSRP, de ennyi pénzért egy high-end eszköz kerülhet a stúdióba. További infók az Equator Audio weboldalán.

Equator Audio Q18S aktív subwoofer
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük