A Digimix egy új alkalmazás, mely audio munkaállomást varázsol a böngészőből. Egyszerű kezelőfelület, effektek és automatika található a jelenleg alpha verzióban leledző alkalmazásban, mely az Apple Garageband és Steinberg Sequel nyomdokain haladva próbál gyors és intuitív zenélést megvalósítani.

Demó videó:

Egyelőre csak a beépített Nine Inch Nails loop-okkal használható, de hamarosan saját hangmintákkal is dolgozhatsz benne. Nem fogja lecserélni a desktop audio alkalmazásokat, de amennyiben egy gyors ötletelésre van csak idő vagy pl. nem elérhető semmilyen audio alkalmazás (mert pl. utazol, nyaralsz, stb) akkor igencsak hasznos lehet és jól mutatja a technológiai fejlődést. Az sem mellékes, hogy a jövőbeni megjelenések építhetnek rá remix versenyt, vagy akár exkluzív promóciókat végezhetnek rajta keresztül – erre biztosan lesz példa a jövőben.

Hasonló online zenélést biztosít a korábban bemutatott Hobnox Audio Tool, bár ott inkább a moduláris, kötözgetős módszer használatos, míg itt a loop-okra épülő szerkezetek. Mindkettőnek van létjogosultsága, és az online zenélés, zeneszerkesztés terjedését mutatják.

Próbáld ki!

Digimix: DAW a böngészőben
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük