The Chemical Brothers - Brotherhood artworkA Chemical Brothers is utánozni kívánja a Radiohead rajongók által készített videóklipjét, igaz kicsit másképpen. Ahelyett, hogy adatokat adnának a kezedbe és azokat remix-elhetnéd, itt egy kicsit más ötletet találtak kis a srácok.

A Brotherhood válogatáslemez szeptember 1-én jelenik meg, és a Midnight Madness dalhoz kérik a rajongók munkáit. A zenész/DJ duó ötlete abból áll, hogy a dal mondanivalóját követve 2 és 20 másodperc közötti videókat várna a rajongóktól, melyeket a Google Earth-re kell feltölteni a The Chemical Brothers weboldalán keresztül. Feltöltés után lehet tag-elni a videókat a készítés helyével, így a világ különböző pontjain éjfélkor készített legjobb videókat fogják összeollózni a hivatalos videóvá. Ha szerencsés vagy, a te képeid is bekerülhetnek a videóba!

Augusztus 25-ig küldhetsz videókat, a Midnight Madness augusztus 18-tól lesz letölthető. Nézd meg a részletes infókat a The Chemical Brothers weboldalán.

p.s. Egy kis gear porn: Chemical Brothers aktuális setup (és a nénikéjét a Blogspot-nak, hogy nem engedi a képek megjelenítését, ezért csak link van a képekre):

Rajongók képeiből készül az új Chemical Brothers videó
Cimke:                                     

4 thoughts on “Rajongók képeiből készül az új Chemical Brothers videó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük