Az Ocatius Squeezer egy analóg basszus szintetizátor digitális kontrollal a Chunk Systems-től, pedálba építve. Az audio jelút végig teljesen analóg, a preset modul digitális, és lehetőséget ad az audio jelút folyamatos rekonfigurációjára és paraméterek tárolására, továbbá hangolót és tap-tempo metronómot is biztosít.

Chunk Systems Octave SqueezerAz Ocativus Squeezer-ben megtalálhatók szintetizátor, oktáv, filter, fuzz és egyéb effektek, true bypass kapcsolás, teljesen alanóg audio jelút, több mint 50 beépített preset bank-okba szervezve, SD memóriakártya bővítőhely további preset-ek mentéséhez/betöltéséhez és firmware frissítéshez. 2 pólusú analóg LP és HP filter áramkör van benne, analóg fuzz áramkör és -1/+1/+2 oktáv szintézis. 9V-os elemről vagy opcionális adapterről működik. A doboz teljesen fém, háttérvilágítású LCD található rajta és tempo LED, aux kimenet click track-hez és envelope bemenet. Az effektek tempo szinkronizáltak tap tempo-val.

Ausztrál származású, ára 600 USD a tengerentúlon, 3 éves jótállás jár hozzá, részletes infók, topológia a Chunk Systems weboldalán.

Chunk Systems Octavius Squeezer analóg basszus szintetizátor
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük