E-mu Proteus VXAz E-mu hardveres Proteus hangmoduljai legendásak a zeneiparban és számtalan felvételen és albumon hallhatóak. Az ezeken a modulokon alapuló szoftveres verzió sem csökkentette a Proteus engine értékét, és most ingyenesen letöltheted a Proteus VX szoftvert, amely több mint 1000 hangot tartalmaz a klasszikus Proteus 2000 hangmodulból.

Az ingyen letölthető verzió a Proteus X Composer hangbankot tartalmazza, ugyanazok a Z-Plane filter-ek vannak benne mint a Proteus X2-ben és akár standalone, akár VST plugin módban használható, de csak Windows-on.

A letöltéshez regisztrálnod kell az E-mu hírlevélre, és már töltheted is. A promóció a fejlesztés végéhez érkezett Emulator X3 szoftver sampler bevezetésének egyik eleme.

Ingyenes E-mu Proteus hangmodul
Cimke:                                     

8 thoughts on “Ingyenes E-mu Proteus hangmodul

 • 2008-12-12 at 02:54
  Permalink

  Hú, ez QWAYOO! 🙂 Már mentem is feliratkozni… 😉
  Gime.hu

  Válasz
 • 2008-08-11 at 10:41
  Permalink

  Nincs azzal baj, ha az alapértelmezetten felajánlottba telepítetted. Egyszerűen azt a könyvtárat is hozzá kell adnod a host VST folder-ei közé (persze ha a host támogatja a több szimultán VST folder használatát).

  Egyébként a globális VST folder ellenőrizhető a registry-ben. Ha megnyitod a registry-t (Start -> Futtatás -> regedit) akkor ott kattints a fa legfelső/legelső elemére (ha nem az lenne alapból kijelölve), majd keres rá erre: VSTPluginsPath. Ennek a kulcsnak az értéke a globális VST könyvtár a rendszerben.

  Válasz
 • 2008-08-11 at 09:54
  Permalink

  Na igen, csak installálásnál “erősen ajánlotta” a Proteus hogy ne egyénileg válasszam ki a telepítés helyét hanem hagyjam meg az alapértelmezett könyvtárat… de akkor nem kellett volna meghunyászkodnom előtte, úgy látszik.:)

  Válasz
 • 2008-08-11 at 03:49
  Permalink

  A manual szerint bármelyik VST host-al működnie kell, a Cubase csak a legnépszerűbb példaként van megadva. Ellenőrizd, hogy a VST folder-ekben megtalálható-e a Proteus VX, és érdemes a folder-eket újra szenneltetni a host-okkal, ilyenkor meg kell találnia. Utána pedig a szokásos módon kell megnyitnod, mint bármelyik más VST plugin-t, adott alkalmazás környezetére alkalmazva, legyen az FL Studio, energy XT, Ableton Live vagy bármi más.

  Válasz
  • 2016-03-14 at 20:38
   Permalink

   Nekem ableton live 9 lite-om, ez a DAW szintén támogatja a peoteus-t? Nem tudom behozni az abletonba mint plug-in-t. A proteus kezelöfelülete megkelenik, de n találja a könyvtárat a hangokkal. Esetleg valami bó tanács? Elöre is köszi.

   Válasz
   • 2016-04-13 at 17:03
    Permalink

    Próbáld ki egy másik VST host-tal is, hogy ott látja-e a könyvtárat. Nem hallottam még ilyenről. Vagy próbáld meg a hangkönyvtárat a plugin mellé másolni, talán az beválik.

    Válasz
 • 2008-08-10 at 22:45
  Permalink

  Jól sejtem (a manual alapján) hogy csak a Cubase-t tűri meg VST host-ként? Vagy hogy kéne FL Studio-ban behoznom?

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük