Az elmúlt csendesebb napokban volt időnk végrehajtani egy apró, de nagyon hasznos fejlesztést. Ha egy általad a Google segítségével keresett témában van aktuális hírünk, véleményünk vagy bármilyen mondanivalónk, akkor a keresési találatok között biztosan értesülhetsz róla. Egyszerű és nagyszerű, ráadásul csak az aktuális hírek között történik a keresés, a régebbi infókat pedig úgyis listázza a Google és a többi keresőgép. Az aktuális hírek esetében kiemelt, figyelmet felhívó módon mutatja a Google hogy igen, van véleményünk az általad keresett témában!

 

Hogy működik?

Kattints a mellékelt gombra (a jobb oldali oldalsávon is megtalálható), mely átirányít a Google felhasználói fiókodba (ha nincs még ilyened, akkor létre kell hoznod egyet – de kinek nincs manapság?), ahol az ADSR.hu-t felveheted a figyelt hírforrásaid közé. Kereséskor a Google átvizsgálja aktuális híreinket, és amennyiben talál számodra érdekes információt, akkor a találatok között figyelmet felhívó megjelenítéssel szerepelteti azt. Ha kíváncsi vagy mit ír adott témában az ADSR.hu, akkor ez a legjobb módja annak, hogy mindig értesülj a friss hírekről és hozzászólásokról, ráadásul olyan témákban is kapcsolódó érdekes és fontos infókra bukkanhatsz, melyekre nem is gondoltál.

Példa a testreszabott keresési találat megjelenéséről:
adsr.hu Google testreszabott keresési találat minta

 

adsr.hu böngésző keresőpluginAz új funkció mellett szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az adsr.hu böngésző keresőplugin-t is, mely szinte a kezdetektől megtalálható az oldalon. Ez a keresőmező alatt található, és rákattintva telepítheted azt Mozilla Firefox és Internet Explorer 7, illetve minden más, a keresőplugin-eket támogató böngészőbe. Ezzel az oldal felkeresése nélkül tudsz célzott keresést végrehajtani, és csak releváns, a keresett témához az ADSR.hu oldalain kapcsolódó információkat találhatsz.

Telepített ADSR Multimédia keresőplugin megjelenése Mozilla Firefox böngészőben:
Példa adsr.hu keresőplugin-re Mozilla Firefox böngészőben

 

Reméljük, hogy ezáltal még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük számotokra a keresést, és híreinket olvasva sok érdekességet, ingyenes letöltést és visszajelzéseket találtok a média világából.

Mit ír róla az ADSR.hu? Ha van véleményünk, most megtudhatod!
Cimke:                                         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük