A MachineCollective DIY hardverek és kontrollerek készítésénél felhasználható, olcsó dobozokat és előlapokat készít. Az egyes komponensek ára az előzetes infók alapján 25 – 35 EUR körül várható, és változatos modulokból építkezhetsz saját projektjeid esetében. Ha belegondolsz, egy jól megtervezett, használható előlap és doboz mindenképpen szükséges egy sikeres projekthez, és az ár annyira baráti, hogy talán nem is éri meg otthon ezzel fáradnod – persze csak ha a kiosztás és elrendezés megfelel az igényeidnek, de nem hiszem, hogy a rendelkezésre álló modulok alapján ez problémát jelentene.

MachineCollective DIY kits

A MachineCollective jelenleg a prototípusokat teszteli és készíti fel a végleges formára és hamarosan szállítani is fogja azokat. Van köztük potik és csúszkák tömege, Monome és Sparkfun nyomógomb előlapok, LCD képernyők, banándugós patchbay, kapcsoló mátrix, stb.

A webshop várhatóan szeptember elején lesz aktív, és egy alap kiszerelés (előlap, alapkészlet és hátlap) 25 – 35 EUR körül várható. További infók a MachineCollective weboldalán.

MachineCollective DIY hardver és kontroller dobozok
Cimke:                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük