KEL Audio HM-7U nagymembrános kondenzátor vokál és hangszer mikrofonA Kel Audio bejelentette a HM-7U nagymembrános kondenzátor mikrofonját, mely Neumann K47 stílusú fejjel szerelt és elsősorban vokálok és kiemelt hangszerek felvételére ajánlott. A fej hasonló a késői Neumann U47-ben alkalmazotthoz, plusz társul hozzá egy duál FET áramkör a csöves megoldás helyett.

A kisméretű szuperkardioid karakterisztikának köszönhetően a mikrofon élő alkalmazásokra is használható, ahol magas minőség a cél és nincs túlságosan nagy áthallási esély, mint pl. jazz, bluegrass, népzenei koncertek esetében. Beépített mélyvágó szűrő és kapcsolható 10dB-es pad is található benne a nagy dinamikájú hangforrások felvételéhez mint pl. dobok és gitárerősítők. Ráadás a fantomtápot mutató LED.

Ára 300 USD és alumínium dobozban érkezik rázkódáscsillapító felfüggesztő bölcsővel és szűk helyek esetére egy csavaros adapterrel. Szeptember végén lesz kapható, további infók, karakterisztika táblázat, audió és videó demók a KEL Audio weboldalán.

KEL Audio HM-7U vokál mikrofon
Cimke:                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük