Kapható a Numark számítógépes DJ rendszere, a Mixmeister Control. A rendszer hardver kontroller és szoftver együttese, melyben a Mixmeister Fusion DJ szoftver a központi elem, melyhez a Numark készített dedikált hardver kontrollert a funkciók vezérléséhez.

Numark Mixmeister Control DJ rendszer

A Mixmesiter Control 94 előre kiosztott hardveres kontrollert biztosít, mely a szoftver elrendezését másolja. Nincs szükség konfigurációra vagy egyéb setup-ra, egy USB kábel továbbítja a kontroll adatokat a PC/Mac felé, és a kontroller USB-ről kapja a tápot is.

További infók a Numark weboldalán.

Numark Mixmeister Control számítógépes DJ rendszer
Cimke:                             

2 thoughts on “Numark Mixmeister Control számítógépes DJ rendszer

 • 2008-09-11 at 04:36
  Permalink

  Sajnos egyet kell értenem. A potik azon kívül, hogy szokatlanok és nem elég gyors a használatuk, ráadásul sokkal rosszabb vizuális visszajelzést adnak, mint a fader-ek. Valószínűleg helyet akartak spórolni vele, de a használhatóság rovására ment.

  Egyébként generikus MIDI DJ kontroller ügyben ajánlom a Vestax VCI-100-at, a visszajelzések alapján a legkedveltebb DJ kontroller, és nem véletlenül. Profi, mindenhez illeszthető, ráadásul nagyon korrektül van megépítve.

  Válasz
 • 2008-09-10 at 21:59
  Permalink

  Ezt vajon hogy gondolták DJ kontrollernek, hogy még a hangerőket is tekergetni kell? Pedig a site-jukról sem az jön le hogy stúdió mixekre szánták volna. Nagy igény lenne igényes kontrollerre. A Faderfox design-ja borzasztó és épp az utóbbi hetekben néztem körül, sehol egy normális kontroller Live-hoz, Mixxx-hez, sem a többihez. Open Source sem akarok építeni magamnak, egyszerűen vennék egy használható DJ kontrollert ami jól is néz ki, de nincs. Az már csak plusz, ha még hordozható is lenne a különböző DJ szoftverek közt. Csak építsen már valaki egyet.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük