Az új Slapstik dobverőt a gyorsaság és hajlékonyság jellemzi, világhírű dobosok tesztelték (pl. Dennis Chambers, Kenwood Dennard, Paul Wertico), mielőtt forgalomba hozták volna. Nem csak változatos textúrákat lehet vele létrehozni, hanem teljesen új ritmusokat és groove-okat, melyeket hagyományos dobverőkkel lehetetlen.

Slapstik dobverő

A Slapstik lényege a dobverő csúcsán található hajlékony fej, mely lehetőséget ad a dobosnak a le/fel mozgások eltérő artikulációjára. Egyszerű használni, minden stílusban megállja a helyét, és elsősorban gyors, szinkópált cinekhez ajánlják, de természetesen nincs korlát, hogy melyik dobon használható. A Slapstik weboldalán sok videó található a használatáról, érdemes belenézni azokba.

A Slapstik darabonként kerül forgalomba, és nem a dobverőknél megszokott párban, mivel elsődlegesen a domináns kézzel való egykezes ritmizáláshoz fogják a legtöbben használni, míg a másik kézben hagyományos dobverővel történik a játék. Egy darab ára 10 USD, és most korlátozott ideig egyet rendel, kettőt kap akció van rá. 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak hozzá.

További infók a Slapstik weboldalán.

Slapstik dobverő: ezzel új groove-okat fogsz kicsalni a kezedből
Cimke:             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük