A 2008-as IBC-n mutatja be a Sound Devices a CL-8 kontrollert a 788T digitális felvevőhöz. A CL-8 egy mixer kontroller felület, mely további funkcionalitást biztosít a 788T-hez.

8 nagyméretű körbeforgó poti vezérli a 788T bemeneteit. A bemenetekhez változatos beállítási lehetőségeket ad, mint pl. HP filter-t, polaritás váltót, némítást. Amikor a CL-8-al együtt dolgozik, a 788T-n található bemeneti kontrollok trim potiként működnek, míg a CL-8 kontrollok fader-ként működnek. A CL-8 lehetőséget ad a bemenetek MAIN L/R felvételi sávhoz rendeléséhez. Egy bemeneti poti megnyomásával a bemenet szólózható a fejhallgatóban, így lehetőség van adott track-re koncentrálni felvétel közben. A 788T beépített marker mikrofonját is képes használni a track-ek jelöléséhez.

A CL-8 használatakor két további felvételi sáv érhető el (Aux 1 és Aux 2), így összesen 10 felvételi sáv használható. Ez a két további sáv aux send-ként használhatóak. A bemenetek pre és post fader rendelhetők hozzá az aux track-ekhez. LED-ek mutatják a jel állapotot. Az USB pass-through csatlakozón keresztül alfanumerikus billentyűzet is csatlakoztatható hozzá.

További infók a Sound Devices weboldalán.

Sound Devices CL-8 kontroller a 788T digitális felvevőhöz
Cimke: