A Symetrix Automix Matrix 780 12 csatornás automatikus keverést biztosít 8 submix-el és DSP funkciókkal. Elsősorban tárgyalótermek, konferenciák, előadások számára ajánlják.

Symetrix Automix Matrix 780

Az automixer filter-eket, EQ-t, kompressziót és gerjedésgátlót nyújt gate vagy gain-megosztás elven alapuló automatikus keveréssel, a nyitott mikrofonok számának és prioritásának teljes kontrolljával. 4 vonal bemeneten található filter és EQ automatikus gain kontrollal (AGC) az olyan eszközök számára, mint a CD/DVD, TV és hordozható lejátszók vagy egy másik mixer. Subgroup vagy mix-minus mix-ek dedikálhatóak specifikus feladatokra, mint a felvétel, archiválás, broadcast és ezek max. 8 egyedi útvonalra történhet a routing, mindegyik úton EQ-val és limiter-rel.

Az Automix Matrix 780 interaktív előlapja hozzáférést nyújt a fontos rendszer paraméterekhez, vagy programozható felhasználói és technikusi vezérlőfunkciókra. Konfigurációjához Windows szoftver áll rendelkezésre, mely Ethernet-en keresztül kommunikál. A GUI-n max. 2 panel található, így minden funkció max. 2 kattintással elérhető.

További információk a Symetrix weboldalán.

Symetrix Automix Matrix 780
Cimke:                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük