Native Instruments Reaktor Animated Circuits KORE soundpackA Native Instruments kiadta a Reaktor Animated Circuits KORE hangkészletet, mely komplex, önmagukat módosító textúrák és ritmusok gyűjteménye. Reaktor komponenseken alapulnak a hangok, többek között az itt debütáló új Spiral szekvenszer-alapú pattern generátor használatával készült elektronikus zenéhez, játékokhoz, filmes aláfestő zenékhez, és hasonló területeken való felhasználáshoz ajánlott.

200 egyedi patch alkotja a hangkészletet, a Newschool, Metaphysical Function, Spacedrone és Skrewell Reaktor hangszereket használták a készítéséhez. A Spiral szekvenszer egy új mentalitású pattern generátor, mely koncentrikus körök mentén készít különféle algoritmusokat használva folyamatosan változó melódiákat, és kimenete bármilyen hangforrásra küldhető, mely MIDI adatot fogad.

Preset-enként 8, egymásba morph-olható variációt találunk benne, a legfontosabb paraméterek a KORE kezelőfelületére kiosztottak. A Reaktor 5 tulajdonosok teljes hozzáférést kapnak az egyes hangszerek paneljeihez az összes paraméter módosításához. A Spiral külön is letölthető ingyen a Reaktor 5 felhasználók számára.

A Reaktor Animated Circuits ára 49 EUR, további infók a Native Instruments weboldalán.

Native Instruments Reaktor Animated Circuits hangkészlet
Cimke:                                 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük